Veelgestelde vragen

Afhankelijk van het type keuken zijn we gemiddeld met 1 dag klaar. Met onze keukenwrap heb je dus binnen no time een hele andere keuken. Geen overlast en rommel  en je kunt dus vaak dezelfde dag alweer aan de slag in je keuken.

We gebruiken hoogwaardige kwaliteit folies die jarenlang meegaan. Op het wrappen heb je dan ook maar liefst 7 jaar garantie! Voor het 

Omdat we enkel alleen producten van de hoogste kwaliteit gebruiken gaat de wrap jarenlang mee. We raden aan om de keukenwrap ten alle tijden schoon te houden voor het mooiste resultaat. 

We raden aan om de keuken schoon te maken met water, een doekje en afbreekbaar schoonmaakmiddel. Kies dus niet voor een schoonmaakmiddel met chloor of bleek want hiermee kun je de folies beschadigen. Let op met hete pannen, overschalen of andere verwarmden producten. Gebruik ten alle tijden onderzetters om zo schade door warmte aan de folies te voorkomen. 

De mogelijkheden in kleuren en stijlen zijn eindeloos. Zo hebben we alle kleuren van de regenboog. Ook is het mogelijk om je keuken een beton, leer, staal, textiel of houtlook te geven. We gaan daarom graag in gesprek met jou om te kijken wat de wensen en mogelijkheden zijn. Indien gewenst geven wij een passend advies voor jouw keuken. 

Jazeker! Naast dat je zelf een duurzame keuze maakt om je keuken een tweede leven in te blazen is onze wrapfolie ook duurzaam. Door de hoge kwaliteit kun je jarenlang van de keukenwrap genieten. 

De kosten voor het wrappen van je keuken zijn afhankelijk van het type keuken, hoeveel je wil laten wrappen en de kleur of print. We starten bij €750,- voor een simpele wrap van een kleine keuken. We raden je aan om ons offerte formulier in te vullen voor het juiste tarief. 

Zeker! Ons bedrijf Keukendeurplakken.nl is gevestigd in Montfoort, regio Utrecht, maar we wrappen door heel Nederland. 

Nee! Naast het wrappen van keukens zijn wij ook gespecialiseerd in het wrappen van deuren, kozijnen en auto’s. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

keukendeur plakken offerte

Wil je ook een keuken laten wrappen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Ontvang binnen 48 uur een offerte op maat.

Contact

vragen?

keukendeur plakken offerte

Wil je ook een keuken laten wrappen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Ontvang binnen 48 uur een offerte op maat.

Contact

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag

09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00